Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

HYV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand HYV. Als je het bestand wilt openen HYV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ HYV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HY-TEK Sports Team Manager Meet Event Format HY-TEK Sports Software

Wat is een bestand HYV?

Bestand gebruikt door oudere versies van HY-TEK Team Manager, dat is een programma dat gebruikt wordt om zwemmen en track te plannen. Bevat de ontmoetingsnamen, evenementen, cursussen en toegangskwalificatietijden. Gebruikt om informatie te bewaren en te verspreiden aan deelnemers.

HYV-bestanden zijn opgewaardeerd naar .EV3-bestanden in nieuwere versies van Team Manager, die extra informatie bevatten.

Hoe een bestand openen HYV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand HYV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de HYV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand HYV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand HYV openen

Andere problemen met een bestand HYV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand HYV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken HYV:

  • het gekozen bestand HYV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand HYV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand HYV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand