Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

I02 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand I02. Als je het bestand wilt openen I02, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ I02

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Split Disk Image Format DVD Shrink

Wat is een bestand I02?

Het derde bestand van een groep schijfafbeeldingsbestanden opgeslagen door DVD Shrink. Comprimeert de gegevens op een DVD-Video-schijf om op een enkele DVD-R-schijf te passen. Meestal opgeslagen als onderdeel van een reeks bestanden. Bijvoorbeeld, .I00 is de eerste bestandsextensie, .I01 is de tweede bestandsuitbreiding, het derde bestand eindigt in I02, enz. Alle bestanden werken samen om de volledige data op de disc te vormen.

Gewoonlijk opgeslagen samen met een bijbehorend .MDS-bestand, dat de gegevensstructuur van de disc definieert.

Hoe een bestand openen I02?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand I02 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de I02 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand I02 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand I02 openen

Andere problemen met een bestand I02

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand I02 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken I02:

  • het gekozen bestand I02 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand I02 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand I02 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand