Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

I3D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand I3D. Als je het bestand wilt openen I3D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ I3D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Houdini Image 3D Format Side Effects

Wat is een bestand I3D?

Driedimensionaal textuurbestand gemaakt door Houdini, een professioneel modelleren en rendering programma. Kan willekeurige volumetrische gegevens opslaan in 3D-ruimte. Vaak gebruikt voor het opslaan van wolken of rook.

Hoe een bestand openen I3D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand I3D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de I3D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand I3D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand I3D openen

Andere problemen met een bestand I3D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand I3D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken I3D:

  • het gekozen bestand I3D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand I3D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand I3D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand