Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

I5Z Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand I5Z. Als je het bestand wilt openen I5Z, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ I5Z

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IUCLID Import Or Export Format IUCLID

Wat is een bestand I5Z?

Wetenschappelijk gegevensformaat gebruikt voor het exporteren en importeren van gegevens in IUCLID 5. Kan meerdere gegevensbestanden bevatten die in XML zijn geformatteerd en samengeperst zijn in een enkel .ZIP-archief. IUCLID is een applicatie voor het vastleggen, opslaan, onderhouden en uitwisselen van gegevens over eigenschappen van chemische stoffen.

IUCLID staat voor "International Uniform ChemicaL Information Database." Het wordt onderhouden door het European Chemicals Bureau (ECB).

Hoe een bestand openen I5Z?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand I5Z niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de I5Z lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand I5Z associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand I5Z openen

Andere problemen met een bestand I5Z

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand I5Z bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken I5Z:

  • het gekozen bestand I5Z is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand I5Z met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand I5Z bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand