Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IAA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IAA. Als je het bestand wilt openen IAA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IAA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
INTUS Audio Format PCS Systemtechnik

Wat is een bestand IAA?

Bestand gebruikt door INTUS terminals, die worden gebruikt voor medewerkers timecard management, toegangscontrole en dataverzameling. Opslaan van een archief van audiobestanden die gebruikt worden om geluiden uit de terminal uit te voeren. Gebruikt voor het samenvoegen van alle geluidsbestanden samen voor een terminal.

IAA-bestanden worden opgeslagen in een gecomprimeerd formaat en gecomprimeerd met het Deflate-algoritme.

Hoe een bestand openen IAA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IAA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IAA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IAA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IAA openen

Andere problemen met een bestand IAA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IAA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IAA:

  • het gekozen bestand IAA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IAA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IAA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand