Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IB. Als je het bestand wilt openen IB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
InterBase Database Format Embarcadero Technologies

Wat is een bestand IB?

Database bestand gemaakt door InterBase, een RDBMS applicatie die vaak gebruikt wordt voor het ontwikkelen van embedded applicatie databases. Sla de gegevens op in een gestructureerd formaat met behulp van tabellen en records, en de gegevens kunnen vanuit de doeltoepassing worden gevraagd.

Hoe een bestand openen IB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IB openen

Andere problemen met een bestand IB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IB:

  • het gekozen bestand IB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand