Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IBA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IBA. Als je het bestand wilt openen IBA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IBA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IBooks Author E-book Format Apple

Wat is een bestand IBA?

Digitaal boek gemaakt door iBooks Auteur, een programma dat gebruikt werd om iBooks voor de Apple iPad te maken. Sla de hoofdstukken, secties en pagina's van het boek op, evenals de pagina-indeling informatie. Sla ook de titel van het boek, introductiemedia, inhoudsopgave en woordenlijst op. Gebruikt voor leerboeken, fotoboeken, multimedia boeken en vele andere soorten digitale boeken.

IBook Author-documenten kunnen worden geëxporteerd naar het .IBOOKS-formaat voor directe upload naar een iPad (via de iTunes-software) of voor het delen met anderen. IBA-bestanden kunnen ook worden geëxporteerd naar .PDF of .TXT (gewone tekst) bestanden om te lezen op de lokale computer of andere apparaten.

IBA-bestanden worden opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP-formaat. Daarom kunt u ze handmatig openen met elk zip-decompressieprogramma om de inhoud van het boek te zien.

Om een ​​boek te verkopen in de Apple iBookstore, kunt u het IBA-bestand publiceren in het .ITMSP-formaat (iTunes Store-pakket) door File & rarr te selecteren. Publiceer .... Stuur vervolgens het pakket naar de Apple iBookstore voor beoordeling door gebruik te maken van de iTunes Producer-software, die u kunt downloaden met het iTunes Connect (iTC) Content Provider-programma.

Hoe een bestand openen IBA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IBA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IBA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IBA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IBA openen

Andere problemen met een bestand IBA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IBA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IBA:

  • het gekozen bestand IBA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IBA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IBA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies IBA
IBA naar IBOOKS