Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IBB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IBB. Als je het bestand wilt openen IBB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IBB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
LIGHTNING UK! ImgBurn Project Format Lightning UK!

Wat is een bestand IBB?

Schijfbranderingsproject gemaakt door ImgBurn, een programma dat wordt gebruikt voor het branden van data-, audio- en video-schijven. Hiermee slaat u een lijst op van bestanden, mappen en / of schijfafbeeldingen die op een schijf worden verbrand. Kan gebruikt worden voor CD's, DVD's, HD DVD's en Blu-ray discs.

Hoe een bestand openen IBB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IBB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IBB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IBB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IBB openen

Andere problemen met een bestand IBB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IBB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IBB:

  • het gekozen bestand IBB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IBB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IBB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand