Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IBOOKS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IBOOKS. Als je het bestand wilt openen IBOOKS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IBOOKS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IBooks E-book Format Apple

Wat is een bestand IBOOKS?

Digitaal boek gemaakt voor de Apple iPad. Opgeslagen in het ePub 3-formaat met een paar eigen Apple-specifieke toevoegingen. Mag tekst, afbeeldingen, video's, 3D-objecten, presentaties en andere media bevatten. Ondersteunt gebruikersinteractie door middel van multi-touch gebaren.

iBooks zijn gemaakt met iBooks Author, een gratis boekontwerp en uitgeverijprogramma ontwikkeld door Apple. Ze kunnen worden uitgevoerd in het iBooks-formaat, als gewone tekstdocumenten, of als .PDF-bestanden. Afgewerkte iBooks kunnen ook worden gepubliceerd in de iBookstore met iTunes Producer. Zodra een iBook op iTunes is gepubliceerd, kan deze direct naar een iPad worden gedownload. Gedownload iBooks worden opgeslagen in de volgende map:

~ / Muziek / iTunes Media / Boeken /

IBOOKS-bestanden worden opgeslagen in het iBooks 2-formaat. Dit bestandsformaat, dat op 19 januari 2012 door Apple is geïntroduceerd, is ontworpen voor educatieve handboeken, maar kan gebruikt worden om elk type digitaal boek te creëren.

Hoe een bestand openen IBOOKS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IBOOKS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IBOOKS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IBOOKS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IBOOKS openen

Andere problemen met een bestand IBOOKS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IBOOKS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IBOOKS:

  • het gekozen bestand IBOOKS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IBOOKS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IBOOKS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies IBOOKS
IBOOKS naar PDFIBOOKS naar IBAIBOOKS naar TXT