Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IBRO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IBRO. Als je het bestand wilt openen IBRO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IBRO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IncrediBots Robot Format IncrediBots

Wat is een bestand IBRO?

Bestand gebruikt door IncrediBots, een robot physics puzzelspel geschreven in Flash. Opgeslagen in een tekstformaat en bevat eigenschappen voor de geconstrueerde robot. Wordt gebruikt voor het opslaan van aangepaste robots die zijn gemaakt in de Challenge Editor.

Naast het opslaan van robot bestanden met File & rarr. Opslaan ..., IBRO-bestanden kunnen ook worden opgeslagen door 'Export' te selecteren en de tekst in een nieuw tekstbestand te kopiëren en te plakken met de extensie '.Ibro'. Ze kunnen ook in het spel geladen worden door de tekst in het robotbelastingsvenster te plakken.

IncrediBots is een Flash programma dat loopt als een .SWF bestand in een webbrowser. Daarom moet u de Adobe Flash Player installeren om het spel te kunnen spelen.

Hoe een bestand openen IBRO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IBRO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IBRO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IBRO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IBRO openen

Andere problemen met een bestand IBRO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IBRO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IBRO:

  • het gekozen bestand IBRO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IBRO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IBRO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand