Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICAL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICAL. Als je het bestand wilt openen ICAL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICAL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ICalendar Calendar File Format (Microsoft Outlook, Apple ICal) N/A

Wat is een bestand ICAL?

Kalenderbestand dat wordt gebruikt door producten die de iCalendar-bestandsindeling standaard ondersteunen. Gebruik hetzelfde formaat als .ICS-bestanden, maar gebruikt de extensie ".Ical", die minder vaak voorkomt. Wordt gebruikt voor het verzenden van online vergaderverzoeken en taken.

De ".Ical" bestandsuitbreiding wordt standaard niet geassocieerd met iCalendar-bestanden. U kunt ze echter openen in elke ondersteunende iCalendar-applicatie, zoals Apple iCal of Google Calendar.

Apple iCal werd in 2012 Apple Agenda.

Hoe een bestand openen ICAL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICAL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICAL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICAL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICAL openen

Andere problemen met een bestand ICAL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICAL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICAL:

  • het gekozen bestand ICAL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICAL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICAL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand