Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICALENDAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICALENDAR. Als je het bestand wilt openen ICALENDAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICALENDAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ICalendar Calendar File Format (Microsoft Outlook, Apple ICal) N/A

Wat is een bestand ICALENDAR?

Universeel kalenderformaat dat wordt gebruikt door agenda-programma's zoals Google Agenda, Apple Calendar en Microsoft Outlook. Opgeslagen in een tekstformaat en bevat een gebeurtenis of taak. Wordt gebruikt voor het verzenden van gebeurtenissen of taken aan anderen, wie kan het importeren in hun agenda's.

De extensie ".Icalendar" is niet zo vaak gebruikt als de extensie .ICS.

Apple Calendar was voorheen bekend als Apple iCal, maar werd in 2012 veranderd met de release van OS X Mountain Lion.

Hoe een bestand openen ICALENDAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICALENDAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICALENDAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICALENDAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICALENDAR openen

Andere problemen met een bestand ICALENDAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICALENDAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICALENDAR:

  • het gekozen bestand ICALENDAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICALENDAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICALENDAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand