Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICALEVENT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICALEVENT. Als je het bestand wilt openen ICALEVENT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICALEVENT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple ICal Document Format Apple

Wat is een bestand ICALEVENT?

Gegevensbestand dat wordt gebruikt door Spotlight, een zoekprogramma dat bij Mac OS X is opgenomen. Bevat de cache-agendagegevens die worden gebruikt voor zoekopdrachten. Typisch opgeslagen in de [gebruiker] / Bibliotheek / Caches / Metadata / iCal / directory.

ICALEVENT-bestanden komen overeen met kalendergebeurtenissen die zijn aangemaakt in iCal.

Apple Calendar was voorheen bekend als Apple iCal, maar werd in 2012 veranderd met de release van OS X Mountain Lion.

Hoe een bestand openen ICALEVENT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICALEVENT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICALEVENT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICALEVENT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICALEVENT openen

Andere problemen met een bestand ICALEVENT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICALEVENT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICALEVENT:

  • het gekozen bestand ICALEVENT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICALEVENT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICALEVENT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand