Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICALTODO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICALTODO. Als je het bestand wilt openen ICALTODO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICALTODO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple ICal Document Format Apple

Wat is een bestand ICALTODO?

Kalender gegevensbestand dat wordt gebruikt door Spotlight, een zoekprogramma dat is opgenomen in Mac OS X. Bevat cached data voor zoekwoorden. Opgeslagen naar de [gebruiker] / Bibliotheek / Caches / Metadata / iCal / directory.

ICALTODO-bestanden komen overeen met agenda-items die door de gebruiker in iCal zijn gemaakt.

Apple Calendar was voorheen bekend als Apple iCal, maar werd in 2012 veranderd met de release van OS X Mountain Lion.

Hoe een bestand openen ICALTODO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICALTODO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICALTODO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICALTODO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICALTODO openen

Andere problemen met een bestand ICALTODO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICALTODO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICALTODO:

  • het gekozen bestand ICALTODO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICALTODO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICALTODO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand