Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICAP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICAP. Als je het bestand wilt openen ICAP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICAP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Format Adobe Systems

Wat is een bestand ICAP?

Pakketbestand gebruikt door InCopy, een schrijf- en bewerkingsprogramma dat wordt gebruikt bij Adobe InDesign. Hiermee wordt een .ICMA-bestand en bijbehorende .ICML-bestanden opgeslagen in een gecomprimeerd archief. Wordt gebruikt om subsecties van InDesign-documenten voor remote editing te verpakken.

ICAP-bestanden worden geëxporteerd door InDesign, bewerkt met InCopy en vervolgens opgeslagen als een .IDAP-bestand, dat in het oorspronkelijke .INDD-document kan worden geïmporteerd met InDesign.

ICAP-bestanden worden gebruikt door InCopy en InDesign CS4 en later. Vorige versies hebben de .INCP extensie gebruikt.

Hoe een bestand openen ICAP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICAP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICAP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICAP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICAP openen

Andere problemen met een bestand ICAP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICAP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICAP:

  • het gekozen bestand ICAP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICAP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICAP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand