Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICB. Als je het bestand wilt openen ICB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Truevision Targa Format Avid Technology

Wat is een bestand ICB?

Bitmap-afbeelding gemaakt met behulp van de standaard Targa-indeling. Oorspronkelijk gebruikt voor het genereren van Targa-afbeeldingen met behulp van de AT & T EPICenter-beeldcapture board (ICB) videokaart, de ICB-PAINT-software of het TARGA-PAINT-programma.

Targa-beelden worden meestal gezien bij de .TGA-extensie.

Hoe een bestand openen ICB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICB openen

Andere problemen met een bestand ICB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICB:

  • het gekozen bestand ICB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand