Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICC. Als je het bestand wilt openen ICC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
International Color Consortium Profile File Format N/A

Wat is een bestand ICC?

Kleurprofiel formaat gestandaardiseerd door het International Color Consortium (ICC). Bevat kleurinstellingen voor beeldbewerkingsprogramma's. Relay informatie tussen software en randapparatuur, inclusief monitoren, printers en scanners.

ICC-profielen helpen de kleuren op een computerscherm aan te passen aan de kleuren in gedrukte en gescande documenten. Ze kunnen geïmporteerd worden door verschillende beeldbewerkingsprogramma's, zoals Adobe Photoshop en CorelDRAW.

Hoe een bestand openen ICC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICC openen

Andere problemen met een bestand ICC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICC:

  • het gekozen bestand ICC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand