Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICD. Als je het bestand wilt openen ICD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows OpenGL Installable Client Driver Format Microsoft

Wat is een bestand ICD?

Een OpenGL-driver die verantwoordelijk is voor de implementatie van de gehele OpenGL-pijpleiding voor een Windows-spel of -applicatie. Bedoeld voor high-end videokaarten die de meeste OpenGL-pijpleidingen binnen de hardware bevatten.

Programma's die verwijzen naar ICD-bestanden, kunnen het volgende foutbericht veroorzaken:

Het bestand Filename.Icd is gekoppeld aan ontbrekende uitvoer Dinput.Dll: DirectInputCreateEx

Als deze fout optreedt, moet Microsoft DirectX mogelijk opnieuw worden geïnstalleerd om het probleem op te lossen.

Hoe een bestand openen ICD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICD openen

Andere problemen met een bestand ICD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICD:

  • het gekozen bestand ICD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand