Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICE. Als je het bestand wilt openen ICE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IceChat IRC Client Script Format N/A

Wat is een bestand ICE?

Gecomprimeerd bestand archief gemaakt door ICEOWS (Interface de Compression Ergonomique pour windOWS), een Pools bestand compressie programma voor Windows. Vroeger bekend als ArjFolder.

Hoe een bestand openen ICE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICE openen

Andere problemen met een bestand ICE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICE:

  • het gekozen bestand ICE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand