Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICHAT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICHAT. Als je het bestand wilt openen ICHAT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICHAT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IChat Saved History Format Apple

Wat is een bestand ICHAT?

Bewaar bestand dat is gemaakt door iChat, een online chat-applicatie die bij Mac OS X is opgenomen. Opslaan van het huidige geopende chatlogboek en stelt de gebruiker in staat om doorgaande discussies te bekijken. Gemaakt door Bestand & rarr te kiezen. Een kopie opslaan als ... In het iChat-toepassingsmenu.

ICHAT-bestanden worden opgeslagen in een binair formaat en kunnen daarom niet met een teksteditor worden bekeken. Als u echter dubbelklikt op een ICHAT-bestand op een Mac, wordt iChat automatisch geopend om het chatlogboek te openen.

iChat is in 2012 vervangen door berichten.

Hoe een bestand openen ICHAT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICHAT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICHAT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICHAT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICHAT openen

Andere problemen met een bestand ICHAT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICHAT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICHAT:

  • het gekozen bestand ICHAT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICHAT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICHAT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand