Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICL. Als je het bestand wilt openen ICL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Icon Library Format Microsoft

Wat is een bestand ICL?

Bevat een verzameling iconen die kunnen worden gebruikt om bestaande iconen te vervangen. Kan worden toegepast op Windows-snelkoppelingen (zoals .LNK-bestanden), maar niet naar de werkelijke programmabestanden.

Om het pictogram van een bestand te wijzigen, klik met de rechtermuisknop op het bestand, selecteer "Eigenschappen" en klik op de knop "Wijzigen pictogram". U kunt dan naar een ICL-bestand bladeren en de beschikbare iconen in de bibliotheek bekijken. Als u een pictogram vindt die u wilt, kunt u deze selecteren en aan het bestand toewijzen.

Hoe een bestand openen ICL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICL openen

Andere problemen met een bestand ICL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICL:

  • het gekozen bestand ICL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand