Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICM. Als je het bestand wilt openen ICM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Image Color Matching Format N/A

Wat is een bestand ICM?

Bevat een kleurinstelling voor een specifiek softwareprogramma of apparaat, zoals een printer of scanner. Opgeslagen in een standaardformaat dat door verschillende programma's en hardwareapparaten kan worden geladen. Maakt hetzelfde kleurensysteem mogelijk door meerdere apparaten en softwareprogramma's, zelfs op meerdere computers.

ICM-bestanden worden gebruikt door het Kodak Professional Color System en andere kleurbeheersystemen. De extensie "ICM" wordt vaak gebruikt in Windows, maar kleurproeven gebruiken meestal de .ICC-extensie. Beide uitbreidingen worden herkend door de meeste kleur matching software.

Een ICM-bestand voor het huidige scherm kan worden geselecteerd in Windows door het scherm Configuratiescherm te openen en 'Eigenschappen voor weergave' te selecteren. Klik vervolgens op Instellingen & rarr.Advanced Properties & rarr.Color Management.

Hoe een bestand openen ICM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICM openen

Andere problemen met een bestand ICM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICM:

  • het gekozen bestand ICM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand