Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICMA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICMA. Als je het bestand wilt openen ICMA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICMA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Format Adobe Systems

Wat is een bestand ICMA?

Een ICMA-bestand is een opdrachtbestand dat wordt gebruikt door InCopy, een tekstverwerker die integreert met Adobe InDesign. Het bevat koppelingen naar een subset van een InDesign-ouderdocument (.INDD-bestand), evenals de bewerkingsrechten voor een specifieke gebruiker. ICMA-bestanden worden gebruikt om een ​​gedeelte van een document toe te wijzen aan een editor.

ICMA-bestanden worden gemaakt met InDesign en vervolgens toegewezen aan een specifieke editor, die toestemming heeft om de inhoud te bewerken via InCopy. Eenmaal klaar is, deelt de redactie de afzender mee. Deze opdrachtgebaseerde workflow heeft verschillende voordelen: Het scheiden van de pagina-lay-out van de workflow van contentontwikkeling. Versplinteringstaken tussen meerdere redactie. Voorkom ongewenste toegang tot beveiligde pagina-inhoud, zoals de master lay-out. Het bestand en projectgrootte verminderen die naar redactie wordt verzonden. Een incheck- / uitchecksysteem inschakelen, zodat slechts één editor toegang heeft tot aangewezen pagina-inhoud tegelijk. Het volgen van de werknemers die het document hebben gewijzigd. ICMA-bestanden worden geëxporteerd met een of meer .ICML-bestanden, die de tekst, afbeeldingen en frames bevatten die kunnen worden aangepast. Wanneer gebruikers een ICMA-opdrachtbestand "bewerken", worden ze eigenlijk ICML-bestanden achter de schermen gewijzigd. IMCL-bestanden worden typisch opgeslagen en geopend op een netwerkbestandserver.

ICMA-bestanden vervangen .INCA-bestanden in InDesign en InCopy CS4 en later.

Hoe een bestand openen ICMA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICMA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICMA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICMA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICMA openen

Andere problemen met een bestand ICMA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICMA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICMA:

  • het gekozen bestand ICMA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICMA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICMA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand