Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICML. Als je het bestand wilt openen ICML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Format Adobe Systems

Wat is een bestand ICML?

Een ICML-bestand is een document dat is gemaakt door InCopy, een professioneel schrijf- en bewerkingsprogramma. Het bevat documenttekst-, grafische- en pagina-opmaakinstellingen. ICML-bestanden kunnen ook worden gebruikt om delen van een Adobe InDesign-document (.INDD-bestand) te koppelen via een netwerkbestandserver.

InDesign-gebruikers kunnen een subset van een INDD-bestand koppelen aan een of meer ICML-bestanden en de bewerkingsrechten toestaan ​​met een .ICMA-opdrachtbestand. Zodra de ICML-bestanden zijn bewerkt, kan het InDesign-document automatisch worden bijgewerkt met de nieuwe inhoud.

Gebruikers openen meestal niet direct ICML-bestanden die gekoppeld zijn aan een ICMA-opdrachtbestand. Wanneer gebruikers een ICMA-opdrachtbestand "bewerken", worden ze eigenlijk ICML-bestanden achter de schermen bewerkt door gebruik te maken van InCopy.

ICML-bestanden worden gebruikt door InDesign en InCopy CS4 en later. De CS3-versie gebruikte de .INCX-extensie.

Hoe een bestand openen ICML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICML openen

Andere problemen met een bestand ICML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICML:

  • het gekozen bestand ICML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand