Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICO. Als je het bestand wilt openen ICO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Icon Format N/A

Wat is een bestand ICO?

Een ICO-bestand is een beeldformaat dat wordt gebruikt om iconen voor Windows-programma's, bestanden en mappen op te slaan. Het bevat twee bitmaps: 1) de AND bitmap - het beeldmask (dat bepaalt welk deel van het icoon transparant is) en 2) de XOR bitmap - bevat het pictogram dat op het beeldmasker is toegewezen. ICO-bestanden kunnen worden aangepast om aangepaste iconen te maken.

Het bestand " favicon.Ico " wordt gebruikt om een ​​klein website logo op te slaan dat verschijnt in de adresbalk van een webbrowser. Als een website een favion.Ico-afbeelding heeft, verschijnt het links van het webadres wanneer een pagina van de website is geladen. Het favicon.Ico-afbeeldingsbestand moet 16x16 pixels zijn en in de hoofdmap van de website opgeslagen worden, zodat de browser dit kan herkennen.

Een ICO-bestand is vergelijkbaar met een Windows cursor (.CUR) bestand, maar heeft een andere identiteitsbyte in de koptekst.

favicon.Ico - Een 16x16 pixel .PNG-bestand in de hoofdmap van een website en bevat een kleine pictogramgrafiek die wordt weergegeven in de adresbalk van de webbrowser.

Hoe een bestand openen ICO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICO openen

Andere problemen met een bestand ICO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICO:

  • het gekozen bestand ICO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ICO
ICO naar JPGICO naar ICONICO naar ICONTAINER