Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICON Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICON. Als je het bestand wilt openen ICON, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICON

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Icon Image Format N/A

Wat is een bestand ICON?

Bevat beeldgegevens voor een computerpictogram dat gebruikt wordt om bestanden, mappen, applicaties, enz. Te vertegenwoordigen. Typisch opgeslagen als kleine vierkante bitmapafbeelding, variërend van 16x16 tot 256x256 pixels.

De meeste Windows Icon-bestanden gebruiken de .ICO-extensie. Macintosh Icon-bestanden gebruiken de extensie .ICNS.

Hoe een bestand openen ICON?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICON niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICON lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICON associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICON openen

Andere problemen met een bestand ICON

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICON bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICON:

  • het gekozen bestand ICON is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICON met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICON bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ICON
ICON naar SVGICON naar BMPICON naar GIFICON naar ICNSICON naar ICOICON naar JPEGICON naar JPGICON naar PNGICON naar TIF