Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICONTAINER Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICONTAINER. Als je het bestand wilt openen ICONTAINER, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICONTAINER

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Icon Container Library Format Panic

Wat is een bestand ICONTAINER?

Verzameling van Macintosh-iconen die in een enkel bestand zijn opgeslagen. Ondersteunt iconen tot 512x512 pixels. Bevat ook beeldscherminstellingen en informatie over elk pictogram. Wordt gebruikt om de standaard iconen in Mac OS X te vervangen.

De iContainer-indeling werd oorspronkelijk gebruikt door The Iconfactory's Pixadex, die nu deel uitmaakt van Panic CandyBar.

Hoe een bestand openen ICONTAINER?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICONTAINER niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICONTAINER lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICONTAINER associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICONTAINER openen

Andere problemen met een bestand ICONTAINER

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICONTAINER bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICONTAINER:

  • het gekozen bestand ICONTAINER is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICONTAINER met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICONTAINER bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand