Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICPR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICPR. Als je het bestand wilt openen ICPR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICPR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IconUtils Project Format Aha-Soft

Wat is een bestand ICPR?

Projectbestand gemaakt door IconUtils, een softwarepakket dat gebruikt wordt om Windows-iconen te maken en te bewerken (.ICO). Opslaan van bewerkte afbeeldingen voor een pictogram, pictogrambibliotheek, cursor of cursorbibliotheek. Wordt gebruikt voor het opslaan van iconen en cursors die gebruikt kunnen worden om de look en feel van de Windows omgeving te stylen.

Wanneer het bewerken voltooid is, kunt u IconUtils-projecten exporteren naar icoonbestanden, cursorbestanden (.CUR, .ANI), pictogrambibliotheekbestanden (.ICL) of cursorbibliotheekbestanden (.CL). Ze kunnen ook worden geëxporteerd naar verschillende standaard bitmap grafische formaten.

ICPR-bestanden worden eigenlijk opgeslagen door IconLover, een programma dat is opgenomen in het softwarepakket IconUtils. Andere Aha-Soft applicaties kunnen ook ICPR-bestanden opslaan, waaronder ArtIcons Pro.

Hoe een bestand openen ICPR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICPR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICPR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICPR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICPR openen

Andere problemen met een bestand ICPR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICPR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICPR:

  • het gekozen bestand ICPR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICPR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICPR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand