Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ICR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ICR. Als je het bestand wilt openen ICR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ICR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Image Comparer Result Bolide Software

Wat is een bestand ICR?

Bestand gegenereerd door Image Comparer, een programma dat wordt gebruikt om dubbele of soortgelijke afbeeldingen op de harde schijf te identificeren. Opslaan van de resultaten van het vergelijken van afbeeldingen met elkaar. Hiermee kunnen gebruikers de resultaten later opnieuw beoordelen zonder opnieuw de vergelijkingen opnieuw te verwerken.

Hoe een bestand openen ICR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ICR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ICR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ICR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ICR openen

Andere problemen met een bestand ICR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ICR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ICR:

  • het gekozen bestand ICR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ICR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ICR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand