Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ID Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ID. Als je het bestand wilt openen ID, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ID

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IBM Lotus Notes ID Format IBM

Wat is een bestand ID?

Bevat identificatiegegevens voor een Lotus Notes-gebruiker van een Domino Server. Gemaakt door de Domino-beheerder. Inclusief de naam van de gebruiker, Notities licentienummer, beveiligingscertificaat, publieke en private sleutel en een wachtwoord.

Een Notes ID kan nodig zijn om toegang te krijgen tot een Domino-server. Ze verlopen meestal na een jaar en moeten daarom jaarlijks worden verlengd.

Hoe een bestand openen ID?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ID niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ID lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ID associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ID openen

Andere problemen met een bestand ID

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ID bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ID:

  • het gekozen bestand ID is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ID met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ID bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand