Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ID2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ID2. Als je het bestand wilt openen ID2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ID2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Live Messenger Avatar Format Microsoft

Wat is een bestand ID2?

Bestand gebruikt door Windows Live Messenger (WLM), een online chatprogramma. Bevat metagegevens zoals emoticon naam en toetsenbord snelkoppeling. Wordt gebruikt in combinatie met een bijbehorend .DT2 beeldbestand om een ​​emoticon weer te geven. Kan gebruikt worden om aangepaste emoticons te maken.

ID2-bestanden worden gecodeerd en gedecodeerd met behulp van een WLM-gebruikerspaspoort-gebruikersnaam (PUID). In Windows XP worden ID2-bestanden typisch opgeslagen in de volgende gebruikersonderdirectory: "Application DataMicrosoftMessenger [LiveID] ObjectStoreCustomEmoticons".

In Windows Vista worden ze typisch opgeslagen in de volgende gebruikersonderdirectory: "AppDataMicrosoftMessenger [LiveID] ObjectStoreCustomEmoticons".

ID2-bestanden hebben vaak cryptische namen omdat ze automatisch worden genoemd met een hash van het .DT2-bestand.

Windows Live Messenger is in 2013 gestaakt en is naar Skype verhuisd.

Hoe een bestand openen ID2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ID2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ID2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ID2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ID2 openen

Andere problemen met een bestand ID2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ID2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ID2:

  • het gekozen bestand ID2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ID2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ID2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand