Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDAP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDAP. Als je het bestand wilt openen IDAP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDAP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Format Adobe Systems

Wat is een bestand IDAP?

Een IDAP-bestand is een pakket dat wordt gebruikt door InDesign, een desktop publishing applicatie die gebruikt wordt om professionele pagina-indelingen te maken. Het bevat een subset van een InDesign-document (.INDD-bestand) dat door een editor is aangepast. IDAP-bestanden worden gebruikt om de bewerkte pagina-inhoud terug te importeren in het oorspronkelijke InDesign-document.

Voordat u een IDAP-bestand maakt, ontvangt een editor eerst een .ICAP-bestand, dat is uitgevoerd vanuit InDesign. De editor wijzigt het ICAP-bestand met Adobe InCopy, voert het IDAP-bestand uit en stuurt vervolgens het IDAP-bestand naar de oorspronkelijke InDesign-afzender.

IDAP-bestanden worden gebruikt door InCopy en InDesign CS4 en later. De CS3-versie maakt gebruik van de .INDP-extensie.

Hoe een bestand openen IDAP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDAP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDAP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDAP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDAP openen

Andere problemen met een bestand IDAP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDAP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDAP:

  • het gekozen bestand IDAP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDAP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDAP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand