Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDC. Als je het bestand wilt openen IDC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Internet Database Connector Document Format Microsoft

Wat is een bestand IDC?

Onderdeel van de webserver van IIS (Internet Information Server) van Microsoft die toegang biedt tot een ODBC-compliant database. Bevat zoekopdrachten die naar de database worden verzonden, die vaak worden gegenereerd door gebruikersinvoer via een webpagina.

De resultaten van de database-zoekopdracht worden in een HTML-extensie (.HTX) bestand geplaatst en naar de webbrowser van de gebruiker gestuurd.

Hoe een bestand openen IDC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDC openen

Andere problemen met een bestand IDC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDC:

  • het gekozen bestand IDC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand