Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDEA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDEA. Als je het bestand wilt openen IDEA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDEA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Ideas Vector Drawing Format Adobe Systems

Wat is een bestand IDEA?

Afbeelding gemaakt door Adobe Ideas, een aanraakapparaat voor het bewerken van afbeeldingen voor Android voor Android-tablets. Kan vectorobjecten, lagen, kleurthema's en andere grafieken bevatten. Wordt gewoonlijk gebruikt voor snelle handbewerking voordat u eindversies aflegt met de desktopversies van Photoshop en Illustrator.

IDEA-bestanden kunnen geïmporteerd worden in Adobe Illustrator CS5 als de Adobe Ideas-plugin is geïnstalleerd. Deze plugin is onderdeel van de Adobe Creative Cloud Desktop Plug-ins suite.

Adobe Ideas is nu onderdeel van de Adobe Illustrator Draw app voor iOS.

Hoe een bestand openen IDEA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDEA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDEA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDEA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDEA openen

Andere problemen met een bestand IDEA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDEA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDEA:

  • het gekozen bestand IDEA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDEA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDEA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies IDEA
IDEA naar EMZIDEA naar AI5IDEA naar PDF