Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDL. Als je het bestand wilt openen IDL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Visual Studio Visual C++ Interface Definition Library Format Microsoft

Wat is een bestand IDL?

Broncode bestand gemaakt met behulp van de Microsoft Interface Definition Language (MIDL). Bevat interface en typ bibliotheekdefinities. Wordt gebruikt voor het definiëren van interfaces tussen client- en servertoepassingen. Wordt ook gebruikt voor het genereren van type bibliotheken (.TLB-bestanden) voor OLE-automatisering.

Hoe een bestand openen IDL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDL openen

Andere problemen met een bestand IDL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDL:

  • het gekozen bestand IDL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand