Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDLK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDLK. Als je het bestand wilt openen IDLK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDLK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Lock Format Adobe Systems

Wat is een bestand IDLK?

Bronbesturingsbestand gemaakt wanneer een InDesign-bestand (.INDD) wordt geopend. Maakt het bestand 'uitcheckt' en voorkomt dat het InDesign-document door meer dan één persoon per keer wordt bewerkt.

InDesign Lock-bestanden gebruiken meestal de volgende bestandsnaam conventie: "~ [INDD-bestandsnaam] ~ [willekeurige reeks] .Idlk." Ze worden opgeslagen in dezelfde map als de InDesign-bestanden die ze vertegenwoordigen. IDLK-bestanden overgebleven kunnen worden verwijderd nadat de InDesign-applicatie is beëindigd.

Hoe een bestand openen IDLK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDLK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDLK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDLK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDLK openen

Andere problemen met een bestand IDLK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDLK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDLK:

  • het gekozen bestand IDLK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDLK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDLK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand