Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDML. Als je het bestand wilt openen IDML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Markup Format Adobe Systems

Wat is een bestand IDML?

Een IDML-bestand is een document dat is gemaakt door InDesign, een programma dat wordt gebruikt om professionele pagina-indelingen te maken. Het bevat meerdere XML-bestanden, die een compleet InDesign-document vormen. IDML-bestanden worden opgeslagen als gecomprimeerd pakket met Zip-compressie.

IDML-pakketten bevatten een hiërarchie van XML-bestanden en directories. De hoofdmap van het archief bevat een designmap.Xml-bestand, dat de documenteigenschappen op hoog niveau, evenals de documentlay-out, specificeert. Het archief bevat ook de volgende mappen, die worden gebruikt om delen van het document op te slaan: Resources: Bevat documentelementen, zoals kleuren, lettertypen en paragraafstijlen. Inclusief Graphics.Xml, Fonts.Xml, Styles.Xml en Preferences.Xml. Spreads: Opslaan van document spreads. Verhalen: Bevat alle documentverhalen. XML: Bewaar document elementen en instellingen. Inclusief BackingStory.Xml, Tags.Xml en Mapping.Xml. MasterSpreads: Bevat MaterSpreads.Xml, waarin alle hoofdspreads die op documentpagina's worden weergegeven, zoals rechthoeken, ellipsen, groepen, veelhoeken, knoppen en tekstframes specificeren. META-INF: slaat het standaard container.Xml-bestand op voor UCF-pakketten. IDML-bestanden zijn ontworpen om te vervangen door .INX-bestanden, die moeilijker te maken en te bewerken zijn. IDML-bestanden bieden een uitwisselbaar formaat voor Adobe InDesign-documenten, evenals een manier voor tools van derden om InDesign-documenten te wijzigen en te assembleren.

De InDesign Markup Language werd geïntroduceerd met InDesign CS4. InDesign ondersteunt nog steeds achterwaartse compatibiliteit met INX-bestanden.

Hoe een bestand openen IDML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDML openen

Andere problemen met een bestand IDML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDML:

  • het gekozen bestand IDML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies IDML
IDML naar EPS