Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDMS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDMS. Als je het bestand wilt openen IDMS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDMS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Format Adobe Systems

Wat is een bestand IDMS?

Snippet gemaakt door InDesign, een desktop publishing programma dat gebruikt wordt om professionele pagina-indelingen te maken. Bevat een subset van een document, dat één of meer objecten en hun relatieve plaatsing op elkaar bevat. Gebruikt voor het exporteren en hergebruiken van gedeelten van een pagina.

IDMS-bestanden kunnen worden gemaakt door een of meer objecten te selecteren en ze naar het bureaublad te slepen en te laten vallen. Ze kunnen ook worden uitgevoerd met InDesign door File & rarr te selecteren. Exporteren.

Vóór InDesign CS4 werden fragmenten opgeslagen als .INDS-bestanden.

Hoe een bestand openen IDMS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDMS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDMS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDMS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDMS openen

Andere problemen met een bestand IDMS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDMS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDMS:

  • het gekozen bestand IDMS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDMS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDMS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand