Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDPK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDPK. Als je het bestand wilt openen IDPK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDPK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Format Adobe Systems

Wat is een bestand IDPK?

Een IDPK-bestand is een geëxporteerd pakket dat is gemaakt door Adobe InDesign, een digitaal en drukpublicatieprogramma. Het bevat InDesign-publicatie-inhoud die bedoeld is om op internet te worden voorgesteld. IDPK-bestanden worden gebruikt voor het overbrengen van publicatiegegevens van InDesign en importeren naar Adobe GoLive.

IDPK-bestanden kunnen het gehele InDesign-document bevatten, of ze kunnen alleen een subset van het document opslaan. Eenmaal geïmporteerd in Adobe GoLive, kan de publicatie omgezet worden naar inhoud die geschikt is voor het web.

Adobe GoLive is stopgezet ten gunste van Adobe Dreamweaver. Daarom is het gebruik van IDPK-bestanden zeldzaam.

Hoe een bestand openen IDPK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDPK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDPK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDPK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDPK openen

Andere problemen met een bestand IDPK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDPK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDPK:

  • het gekozen bestand IDPK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDPK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDPK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand