Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDPP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDPP. Als je het bestand wilt openen IDPP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDPP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe InDesign Format Adobe Systems

Wat is een bestand IDPP?

Een IDPP-bestand is een profielbestand dat wordt gebruikt door InDesign, een professionele publicatie applicatie. Het bevat instellingen die controleren of er problemen zijn met het document. IDPP-bestanden worden gebruikt voor het valideren van documenten voordat ze worden gepubliceerd in het definitieve ontwerp.

Preflight-profielen kunnen controleren op problemen zoals onjuiste pagina-indeling, ontbrekende of gewijzigde links, ontbrekende lettertypen en overschrijfteksten. Ze kunnen ook beelden vereisen om te voldoen aan bepaalde resolutie en transparantie normen.

Hoe een bestand openen IDPP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDPP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDPP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDPP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDPP openen

Andere problemen met een bestand IDPP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDPP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDPP:

  • het gekozen bestand IDPP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDPP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDPP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand