Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDT. Als je het bestand wilt openen IDT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Installer Exported Database Table Format Microsoft

Wat is een bestand IDT?

Tekstbestand gemaakt door een tabel uit een Windows Installer-database te exporteren. Bevat de ASCII-tekstvoorstelling van de relatiegegevens die in de tabel zijn opgeslagen. Gebruikt voor het beoordelen van database informatie in een persoonlijk leesbaar formaat. Wordt ook gebruikt voor het verbinden van de tekstversie van een tabel naar een broncode controlesysteem.

IDT-bestanden kunnen worden uitgevoerd met behulp van de MsiDatabaseExport-functie, die onderdeel uitmaakt van de Windows Installer API. IDT-bestanden kunnen ook geïmporteerd worden in een bestaande database met de MsiDatabaseImport-functie.

Een Windows Installer-database bevat de gegevens die nodig zijn om een ​​groep applicaties te installeren. De databases kunnen worden aangepast met behulp van applicaties van derden en relationele query's, die de installatiegegevens voor specifieke behoeften aanpassen.

Hoe een bestand openen IDT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDT openen

Andere problemen met een bestand IDT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDT:

  • het gekozen bestand IDT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand