Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDV. Als je het bestand wilt openen IDV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk Inventor Design View Tree Autodesk

Wat is een bestand IDV?

Design Bekijk bestand gemaakt door Autodesk Inventor, een 3D CAD mechanisch ontwerp tool. Hiermee wordt een momentopname van een montagebestand (.IAM) opgeslagen. Inclusief onderdeel zichtbaarheid, kijkhoeken, vergroting en kleuren. Maakt het mogelijk om een ​​samenvatting van de ontwerpen te herzien.

Ontwerpweergaven kunnen publiek of privé zijn. Public design views kunnen associatief zijn, wat betekent dat ze opgeslagen worden in het assemblage bestand en worden bijgewerkt naast de tekening. Privé-ontwerpen, aan de andere kant, zijn niet associatief en worden uitgevoerd als IDV-bestanden, die een momentopname van de tekening op een bepaalde tijd vastleggen.

Hoe een bestand openen IDV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDV openen

Andere problemen met een bestand IDV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDV:

  • het gekozen bestand IDV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand