Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDW. Als je het bestand wilt openen IDW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoDesk Inventor Drawing Format Autodesk

Wat is een bestand IDW?

2D of 3D vectorgebaseerde tekening gemaakt door Autodesk Inventor, een programma dat gebruikt wordt om mechanische producten te ontwerpen, visualiseren en simuleren. Kan onderdelen bevatten (.IPT-bestanden), samenstellingen (.IAM-bestanden) en presentatiematerialen (.IPN-bestanden).

IDW-bestanden worden gebruikt voor het opslaan van voltooide ontwerpen, evenals het simuleren van de ontwerpen voor de fabricage. Ze kunnen worden geëxporteerd naar .DWG-bestanden voor interoperabiliteit met Autodesk AutoCAD.

Hoe een bestand openen IDW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDW openen

Andere problemen met een bestand IDW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDW:

  • het gekozen bestand IDW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand