Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IDX. Als je het bestand wilt openen IDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Index Format N/A

Wat is een bestand IDX?

Hiermee wordt een index van bestanden opgeslagen die door verschillende programma's worden gebruikt. Gebruikt door zoekfuncties om zoekopdrachten te versnellen. Zodra een harde schijf, map van bestanden of database is geïndexeerd, kunnen de gegevens worden gezocht en gesorteerd efficiënter.

Gebruikt door Microsoft FoxPro, Corel QuickFinder, ESRI ArcView, ICQ en andere programma's.

Hoe een bestand openen IDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IDX openen

Andere problemen met een bestand IDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IDX:

  • het gekozen bestand IDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand