Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IES. Als je het bestand wilt openen IES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IESNA Photometric Data Format Illuminating Engineering Society

Wat is een bestand IES?

Gegevensbestand aangemaakt in het gestandaardiseerde fotometrische formaat IES (Illuminating Engineering Society). Bevat metingen van licht en lichthoeveelheden. Vaak gebruikt voor het simuleren van verlichtingssystemen in gebouwen voordat ze worden geïnstalleerd.

IES-bestanden worden ook gebruikt om lichtbronverlichting voor wegen en andere openluchtplaatsen te onderzoeken. Ze worden doorgaans uitgegeven door verlichtingsfabrikanten.

Hoe een bestand openen IES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IES openen

Andere problemen met een bestand IES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IES:

  • het gekozen bestand IES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand