Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IFC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IFC. Als je het bestand wilt openen IFC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IFC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Industry Foundation Classes Format BuildingSMART

Wat is een bestand IFC?

Modelbestand gemaakt in het Industry Foundation Classes (IFC) formaat, dat is een open bestandsformaat dat wordt gebruikt door BIM-programma's (Building Information Modeling). Bevat een model van een gebouw of faciliteit, inclusief ruimtelijke elementen, materialen en vormen.

Het IFC-bestandsformaat wordt gebruikt voor interoperabiliteit tussen BIM-programma's van de industrie.

IFC-bestanden worden herkend door Adobe Acrobat Pro Extended, die meerdere soorten 3D-grafieken ondersteunt. Ze worden echter niet herkend door de standaardversie van Acrobat Pro.

Hoe een bestand openen IFC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IFC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IFC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IFC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IFC openen

Andere problemen met een bestand IFC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IFC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IFC:

  • het gekozen bestand IFC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IFC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IFC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand