Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IFCXML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IFCXML. Als je het bestand wilt openen IFCXML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IFCXML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Industry Foundation Classes XML Format N/A

Wat is een bestand IFCXML?

CAD-bestand dat is gemaakt in het XML Foundation XML Foundation XML Foundation (XML Foundation XML Foundation), dat een alternatief is voor de plain text .IFC-indeling. Gebruik XML-opmaak, zodat de gegevens van het gebouwmodel gemakkelijker kunnen worden uitgewisseld en geparseerd.

De extra tag data ingebed in IFCXML bestanden kan soms de bestandsgrootte zeer groot maken. Daarom verkiezen sommige ontwerpers het .IFCZIP-bestandsformaat, dat de gegevens comprimeert met behulp van .ZIP-opmaak en resulteert vaak in een 90% of meer reductie in bestandsgrootte.

Hoe een bestand openen IFCXML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IFCXML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IFCXML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IFCXML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IFCXML openen

Andere problemen met een bestand IFCXML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IFCXML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IFCXML:

  • het gekozen bestand IFCXML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IFCXML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IFCXML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand