Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IFF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IFF. Als je het bestand wilt openen IFF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IFF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk Maya Image Interchange Format Electronic Arts

Wat is een bestand IFF?

Een IFF-bestand is een universeel bestandsformaat gemaakt door Electronic Arts. Het kan beeld-, tekst- of audiodata bevatten en wordt gebruikt om verschillende typen gegevens over applicaties en platforms te vervangen. IFF-bestanden worden ondersteund door veel programma's en worden gebruikt als basis voor meerdere andere bestandsformaten, waaronder AIFF.

IFF-bestanden bestaan ​​uit secties van gegevens genaamd "stukken", die worden gedefinieerd door vier letter-ID's. Er zijn drie hoofdtypes, die elk tekst, numerieke gegevens of ruwe gegevens bevatten: FORM : specificeert het formaat van het bestand LIJST : bevat de eigenschappen van het bestand CAT : bevat de rest van de gegevens Het IFF-formaat is ook bekend als "EA IFF 1985" sinds Electronic Arts het bestandsformaat in 1985 heeft ontworpen.

IFF-bestanden die door The Sims en The Sims Online worden gebruikt, kunnen bewerkt worden met IFF Snooper voor het Mac-platform of IFF-potlood voor Windows.

Hoe een bestand openen IFF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IFF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IFF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IFF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IFF openen

Andere problemen met een bestand IFF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IFF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IFF:

  • het gekozen bestand IFF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IFF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IFF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand