Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IFL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IFL. Als je het bestand wilt openen IFL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IFL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3D Studio Max Animation Format List Control Format Autodesk

Wat is een bestand IFL?

Bestand gemaakt door 3ds Max, een 3D-modellerings- en animatie applicatie. Hiermee wordt een reeks beeldbestanden opgeslagen in gewone tekst. Wordt gebruikt voor het plaatsen van single-frame bitmaps in een serie geremde frames. Wordt ook gebruikt voor het genereren van geanimeerde bitmaps.

IFL-bestanden kunnen een optioneel nummer bevatten dat volgt op elke bestandsnaam die het aantal frames voor het gebruik van de afbeelding specificeert. In sommige versies van 3ds Max kan een IFL-bestand ook andere IFL-bestanden bevatten in de lijst.

Hoe een bestand openen IFL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IFL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IFL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IFL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IFL openen

Andere problemen met een bestand IFL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IFL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IFL:

  • het gekozen bestand IFL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IFL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IFL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand