Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IFO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IFO. Als je het bestand wilt openen IFO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IFO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DVD Movie Information File Format N/A

Wat is een bestand IFO?

Een IFO-bestand is een dvd-video-schijfinformatiebestand dat wordt gebruikt door dvd-spelers. Het bevat informatie die door de DVD-speler wordt verwezen, waardoor gebruikers de inhoud van de DVD kunnen navigeren en afspelen. IFO-bestanden werken samen met .VOB- en .VRO-bestanden, die de werkelijke audio- en videodata bevatten.

Een IFO-bestand bestaat uit kopteksten die de DVD-speler vertellen welk scherm moet worden weergegeven bij het opstarten, waar elk hoofdstuk begint, waar audio-tracks op de disc zijn, enz. IFO-bestanden worden vaak met VOB- en .BUP-bestanden op een DVD geplaatst.

VIDEO_TS_.IFO - De naam van het belangrijkste IFO-bestand dat een gehele DVD zal afspelen als het wordt geopend.

Hoe een bestand openen IFO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IFO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IFO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IFO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IFO openen

Andere problemen met een bestand IFO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IFO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IFO:

  • het gekozen bestand IFO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IFO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IFO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand